Dakkoffer voor de auto info

Houd de lak van uw auto goed beschermd met deze hoogwaardige autowaskits

Net als onze huid wordt het lakwerk van een auto blootgesteld aan veel externe factoren. En hoewel we kleding mogen dragen die een zekere mate van bescherming biedt, geldt dat niet voor uw auto. Met een auto polijstmachine lukt dit ook aardig.

Gelukkig zijn er manieren om de lak van je auto en wielen, spiegelbehuizingen en zelfs ramen te beschermen via andere oplossingen dan hem in een garage te bewaren. Vaker wel dan niet, is het belangrijkste product als het gaat om autolakbescherming de bescheiden autowas. Dat is stap één. Stap twee is iets plukken uit de gazillion-producten die er zijn. Ja, we weten dat dat specifieke iets het beste moet zijn dat er is en ook past binnen uw budget. Dit is waar deze lijst in het spel komt. Auto dakkoffer prijs vergelijken die binnen uw budget past.

https://www.youtube.com/watch?v=fECaOMY1oWM

De lak van de auto beschermen met polijsten

Meguiar’s Ultimate Liquid Wax – Functies en voordelen
De Ultimate Liquid Wax is gebaseerd op de ThinFilm-technologie ontwikkeld door Meguiar’s, waarmee je de wax zelfs in de zon gemakkelijk kunt aanbrengen. Bovendien versterken de polymeren in deze synthetische was het reflectievermogen en verhogen ze tegelijkertijd de oppervlaktespanning, zodat waterdruppels zo uit je auto rollen. De Ultimate is ook veilig voor alle glanzende lakken en blanke lakken, zorg er wel voor dat u uw auto grondig wast voordat u de was aanbrengt, aangezien stof en andere deeltjes kunnen voorkomen dat de was zich hecht aan de lak.

Chemical Guys pakte het anders aan met de WAC 201 Butter Wet wax. In wezen een mix van natuurlijke Carnauba (Braziliaanse was), polymeren en harsen, smelt de WAC in elk soort verfwerk zoals boter – vandaar de naam. Maar het beste eraan? U kunt het aanbrengen op de meeste niet-gestructureerde oppervlakken, zoals gelakte wielen, chromen bumpers en roestvrijstalen uitlaatpunten voor extra bescherming tegen water, vogelpoep en wegteer.

AERO COSMETICA WASWAS ALLES NAT
De Was Wax All Wet van Aero Cosmetics is een van de beste waxbehandelingen die je auto kan krijgen. Het grootste voordeel is dat het vrijwel overal kan worden aangebracht en drooggeveegd, van parkeerplaatsen tot garages tot aan uw oprit. Het product is ook biologisch afbreekbaar, het verwijdert ook vuilvlekken zonder de verf te krassen en de coating die het achterlaat is antistatisch, niet-klevend en ook UV-beschermend. Last but not least kunt u het veilig aanbrengen op verschillende oppervlakken, zoals:

De tweede op Carnauba gebaseerde auto die onze lijst zou halen, is de P21S 12700W-wax die wordt geleverd als pasta / crème met een boterachtige textuur. Een van de verkoopargumenten is het hoge glansniveau dat het geeft aan het lakwerk van uw auto en het feit dat u het met de hand kunt aanbrengen. Het polijst snel uit en laat geen poederachtige resten achter, en de fabrikant zweert ook bij het vermogen van de was om geen witte vlekken op zwart plastic en rubber achter te laten. Houd er echter rekening mee dat bij slecht weer de wascoating snel zal afnemen – dat geldt ook voor zware regenval, dus u zult deze waarschijnlijk vaker opnieuw moeten aanbrengen.

Welke polijstmachine gebruiken?

In tegenstelling tot sommige van de inzendingen hier, hoeft de Premium Liquid Wax van Car Guys maar één of twee keer per jaar te worden aangebracht. Het product is een volledig synthetische polymeerkit die de boterachtige textuur van op Carnauba gebaseerde wassen combineert met de duurzaamheid en bescherming die normaal wordt geboden door een verfkit. Anders dan auto’s, kunt u het gebruiken voor motorfietsen, campers, boten en zelfs vliegtuigen – voor degenen die het geluk hebben er een te bezitten. Het is ook geschikt voor glas en velgen, chromen bits en bobs en roestvrij staal.

MEGUIAR’S G7014J GOUDKLASSE CARNAUBA PLUS PREMIUM PASTE WAX
De Gold Class valt vooral op dankzij de nette afwerking van de carnauba en de hoogwaardige UV-bescherming die het biedt, vergelijkbaar met wat je krijgt van een synthetische was. Meguiar’s zegt dat de G7014J de doorzichtige verflaag niet zal beschadigen en dat hij bovendien gemakkelijk op verschillende oppervlakken kan worden aangebracht dankzij een zachte schuimapplicator in de verpakking.