Waarom zijn goede vaatwastabletten zo belangrijk?

Opes Acquisition Corp’s doel voor bedrijfscombinaties, BurgerFi International, lanceerde maandag zijn eerste spookkeuken in Miami. De keten van betere hamburgers kondigde vorige maand een licentieovereenkomst voor meerdere markten aan met REEF Kitchens, de leider in de ontwikkeling en uitbreiding van technologisch vooruitstrevende buurtkeukens die mensen op een duurzame en doordachte manier verbinden met on-demand goederen en diensten. De VC-ondersteunde ‘buurtkeuken’ is de eerste van maximaal 15 geplande keukens voor BurgerFi in het hele land.

Deze onlangs geopende locatie in Miami zal het hele centrum van Miami en het Brickell-gebied bedienen. BurgerFi heeft nog twee Miami-bezorglocaties in de pijplijn die alleen bezorgen, en de volgende zal kort daarna in Midtown Miami worden geopend, waardoor het bereik van het merk van het Midtown-gebied tot Wynwood en het Design District wordt vergroot.

 

“Ons team is verheugd om samen te werken met het senior management van BurgerFi ter ondersteuning van de talrijke groei-initiatieven, zoals spookkeukens, die zorgen voor een aanzienlijk grotere merkvoetafdruk en de mogelijkheid om nieuwe markten te testen”, zegt Ophir Sternberg, voorzitter van Opes Acquisition Corp.

Vaatwastabletten reviews vergelijken

OPES kondigde vorige week aan dat het van plan is te fuseren met BurgerFi. OPES en BurgerFi liggen op schema om de definitieve overeenkomst tegen het einde van de maand uit te voeren, met een verwachte sluiting in het derde kwartaal van 2020.

“BurgerFi’s snelle opkomst in de ‘betere burger’-ruimte in combinatie met zijn technologiegedreven bedrijfsmodel en zeer schaalbare structuur maakt het klaar voor aanzienlijke waardecreatie voor aandeelhouders,” voegt Sternberg toe.

Nu off-premise verkopen een integraal onderdeel van de restaurantindustrie werden, bleef BurgerFi vooroplopen op het gebied van innovatie door de afhaal- en bezorgplatforms aanzienlijk te optimaliseren voor superieure prestaties en winstgevendheid. Vaatwastabletten kopen kan jou makkelijk helpen.

Tegen het einde van het jaar zal BurgerFi veel nieuwe markten betreden met de buurtkeukens van REEF, waaronder Seattle, Houston, Nashville en Minneapolis. Extra markten zijn gepland voor 2021. In deze markten zullen consumenten kunnen genieten van BurgerFi’s waardige, door de chef vervaardigde menu-aanbiedingen door te bestellen op hun favoriete bezorgapps.

Vind de beste producten aan de hand van reviews op 10beste.com

“We zijn verheugd onze eerste REEF Kitchen in Miami te lanceren en hun eerste nationale burgerpartner te zijn”, zegt Charlie Guzzetta, Chief Brand Development Officer voor BurgerFi. “Ons doel is om de manier waarop de wereld hamburgers eet opnieuw te definiëren – dat doen we door gebruik te maken van innovatie en technologie om onze gasten een ongeëvenaarde eet- en eetervaring te bieden. Met spookkeukens kunnen we gebruikmaken van de bestaande infrastructuur om nieuwe groeimogelijkheden te creëren en tegelijkertijd merkherkenning en integriteit op te bouwen. ” www.10beste.com kun je de beste producten kopen.

Gezien de snelle groei van on-demand voedselbezorging, heeft REEF Technology alleen bezorgkeukens in de buurt gecreëerd, ook wel bekend als spookkeukens, als een belangrijk onderdeel van hun hubs. REEF Kitchens is een nationaal netwerk van meer dan 85 buurtkeukens in 18 steden, waardoor voedselondernemers, lokale restaurants en nationale restaurantmerken hun bezorgbedrijven kunnen openen en snel kunnen uitbreiden. REEF Kitchens verlaagt de drempels, kosten en lasten voor restaurants en helpt om verse, gezonde, verantwoorde en door de chef aangestuurde gerechten naar lokale wijken te brengen.

“We zijn verheugd om samen te werken met BurgerFi bij dit opwindende initiatief om de voetafdruk van het merk te vergroten”, zegt Bruce Schroder, President van REEF Kitchens. “REEF is er trots op haar beste service, kwaliteit en snelle levering aan te bieden om meer BurgerFi-klanten in de regio Miami te bedienen.